Besplatni kalkulator - trajanje ISO 27001/ISO 22301 implementacije

Ovaj će vam kalkulator pomoći da procijenite potrebno vrijeme za implementaciju ISO 27001 ili ISO 22301. Obzirom da su ova dva standarda podjednako kompleksna, faktori koji utječu na trajanje implementacije oba standarda su slični pa je to razlog zašto se ovaj kalkulator može koristiti za bilo koji od ova dva standarda.

Molimo unesite podatke samo za opseg implementacije ISMS-a (sustava upravljanja informacijskom sigurnošću) / BCMS-a (sustava upravljanja kontinuitetom poslovanja) - ako je opseg manji od vaše cijele organizacije, molimo da ne unosite podatke za cijelu tvrtku. Npr. ako vaša tvrtka ima 1000 zaposlenih, ali opseg implementacije obuhvaća samo 30 zaposlenih, vaš odgovor na pitanje br. 1 će biti '21 do 50'.

Napomena: informacije koje unesete u ovaj kalkulator nećemo podijeliti ni sa kime.










Napomena: ova je procjena bazirana na normalnom utrošku vremena za implementaciju - to znači da se implementacija provodi na način koji ne zahtijeva od zaposlenih da ostaju raditi prekovremeno. Ovaj tip projekta se može napraviti i brže od ove procjene, ali to znači da će drugi projekti biti gurnuti u stranu, i da će stres za ljude koji implementiraju standard biti veći.