Gratis  berekening – hoelang duurt de implementatie van ISO 27001/ISO 22301 in uw organisatie?

Deze berekening helpt u inschatten hoeveel tijd u nodig heeft bij het in uw organisatie implementeren van ISO 27001 of ISO 22301. Deze twee standaarden zijn allebei even complex en de factoren die de tijdsduur van de implementatie beïnvloeden zijn dezelfde, zodat u deze berekening voor beide standaarden kunt gebruiken.

Geef enkel de gegevens op die van toepassing zijn binnen de reikwijdte van uw ISMS (Managementsysteem voor Informatiebeveiliging) of BCMS (Managementsysteem voor Bedrijfscontinuïteit) – als uw reikwijdte kleiner is dan het hele bedrijf, vul dan niet de gegevens voor het hele bedrijf in. Bijvoorbeeld, bij een bedrijf met 1000 werknemers, maar een reikwijdte van slechts 30 werknemers, is het antwoord op vraag #1: “21 tot 50”.

N.B.: wij delen uw informatie met niemand.










Let op: deze schatting is gebaseerd op basis van een normale werkdruk voor implementatie - op een snelheid die geen grote hoeveelheid overuren vereist. Het project kan sneller worden gedaan dan deze schatting laat zien, maar dat betekent wel dat andere projecten op een lager pitje komen en dat de stress voor het implementatieteam stijgt.