Registre ExE 2017-2018Benvingut/da!


A continuació trobaràs un breu formulari de registre que et portarà menys de 5 minuts completar-lo. L'equip de Candidats revisarà que compleixes els requisits mínims i es posarà en contacte amb tu via email tan bon punt enviïs el formulari.


Pots consultar les diferents fases del procés de selecció d' ExE aquí. Molta sort!Requisits mínims
1. Títol universitariConsulta si pots accedir al procés de selecció del Programa ExE en els següents enllaços:

Malauradament, no podem abastar totes les àrees i especialitats educatives de què consta un centre educatiu. Esperem poder ampliar el nombre de titulacions acceptades molt aviat.


2. Nota

Per a participar en el procés de selecció cal haver obtingut, com a mínim, un 6 de nota mitjana en la titulació universitària. Els diplomats o graduats en Educació Primària hauran d'haver obtingut un 7, com a mínim.


3. Anglès

  • C1 (o equivalent) si ets diplomat o graduat en Educació Primària
  • B2 (o equivalent) per a la resta de titulacions
No cal que tinguis la certificació d'anglès per registrar-te al procés de selecció. De tota manera, si reps una oferta per participar en el Programa ExE aquest any, hauràs poder certificar el nivell abans de juny de 2017.


Si no compleixes els requisits mínims per participar en el procés de selecció però t'agradaria col·laborar amb la Fundació Empieza Por Educar, no dubtis a escriure'ns a candidats@programaexe.org. T'esperem! 

Informació personal

Si us plau, escriu la primera lletra del teu nom en majúscula i les altres en minúscula.

Si us plau, escriu la primera lletra dels teus congnoms en majúscula i les altres en minúscula.

Introduce una dirección de correo correcta y que revises habitualmente, pues nos comunicaremos contigo a través de elladd/mm/aa


Informació acadèmicaSi encara no has acabat, indica una estimació


MFP o l'equivalent Certificat d'Aptitut Pedagògica (CAP) 


Preferències

No podem garantir la disponibilitat de places en cap dels tres programes. Per favor, selecciona el que sigui més interessant per tu segons la localització o el domini del català o l'euskera.No podem garantir la disponibilitat de places en cap dels tres programes. Per favor, selecciona el que sigui més interessant per tu segons la localització o el domini del català o l'euskera.Per a registrar-te, necessites acceptar els termes i condicions prevists en el nostre avís legal política de privacitat.
Per poder enviar el teu formulari, hauràs de llegir i acceptar les condicions de Protecció i Tractament de dades personals.

¿Necesita ayuda con este formulario?