Регистрация за участие в програма Заедно в час

Здравей!

 

Благодарим ти за интереса да бъдеш учител на Заедно в час! Добре дошъл в първата стъпка от нашия процес на подбор!

 

Какво трябва да направиш сега?  

 

Първо трябва да попълниш полетата по-долу, което ще ти отнеме около 10 минути. След това ще изпратим детайлен формуляр за кандидатстване на твоя имейл адрес. 

 

Какво е важно да знаеш?

 

Програма Заедно в час е работен ангажимент на пълно работно време за период от две години, през които участниците в нея преподават като редовни учители в училище. Ние работим в училища, където децата показват ниски резултати и мотивация за учене и имат нисък социално-икономически статус.

 

Тази регистрация е само първата стъпка от твоята кандидатура за участие в програма Заедно в час. След като я завършиш, ще получиш по имейл линк с формуляр за кандидатстване (не забравяй да погледнеш и в папка Спам, ако първоначално не откриеш нашето писмо). За да разгледаме кандидатурата ти, трябва да попълниш и изпратиш този формуляр. Затова се увери, че правилно си изписал/а адреса на електронната ти поща.

 

Всички полета трябва да се попълнят на български език, използвайки кирилица. 

 

Желаем ти успех!

Информация за контакт
Информация за статус

Информацията за пол, възраст и регион се събира от Заедно в час единствено за статистически цели и не се отразява по никакъв начин на оценката на твоята кандидатура.
Висше образование


**Година на успешно или очаквано полагане на държавен изпит или защита на дипломна работа за придобиване на образователно-квалификационна степен “бакалавър”.
Предишен опит

Искаме да те опознаем по-добре - моля, избери всички твърдения, които се отнасят до опита ти до момента - минал и настоящ (тази информация няма отношение за оценяването на твоята кандидатура):

Учителска правоспособностТази информация се събира само за статистически цели. Заедно в час не изисква от кандидатите да имат учителска правоспособност или стаж като учител и не дава предимство на кандидатите, които имат такива.
Допълнителна информация
Need assistance with this form?