Formular de înregistrare a interesului - Teach for Romania : generația 2018-2020

d4
Înscrierea în programul Teach for Romania:

Pentru a te înscrie în programul Teach for Romania trebuie să parcurgi următoarele două etape:

1. Completarea Formularului de înregistrare a interesului. Această etapă presupune înregistrarea în baza noastră de date și nu îți va lua mai mult de 5 minute! Echipa noastră te poate astfel contacta în această etapă, în cazul în care vei avea nevoie de informații suplimentare despre programul nostru pentru a finaliza procesul de înscriere.


2. Completarea Formularului de înscriere. La finalul înregistrării interesului, vei primi pe mail automat un link care te va direcționa către Formularul de înscriere (te rugăm să verifici și folderele SPAM / BULK).


Înscrierea este completă doar la momentul finalizării formularului de înscriere. Îți sugerăm să ai în vedere următoarele aspecte despre formularul de înscriere:

  • este o etapă de selecție;
  • completarea lui necesită aproximativ 60 de minute, așa că îți sugerăm să acorzi suficient timp;
  • nu poate fi înlocuit de CV-ul anexat, de aceea toate câmpurile sunt obligatorii;
  • te poți înscrie o singură dată în acest sezon de recrutare;

Mult succes!

Logo Teach for Romania

d4
Criterii de eligibilitate pentru programul Teach for Romania: 
Sunt eligibili pentru programul Teach for Romania doar candidații care îndeplinesc TOATE criteriile următoare:

Dacă în acest moment nu îndeplinești criteriile de eligibilitate pentru a deveni profesor în cadrul programului nostru, alege una dintre urmatoarele posibilități de implicare:

1. Urmărește oportunitățile de carieră și alătură-te echipei noastre!

2. Donează pentru a susține activitatea învățătorilor si profesorilor noștri!

1. Informații personale

Date de contact

Informații personaleOrașul în care locuiești în acest moment


2. Educație și experiență anterioară 

Specializarea educațională
Experiență anterioară


3. Potrivirea cu programul Teach for Romania

Înțelegerea programului
Pe o scală de la 1 la 3, te rugăm să menționezi dacă ești de acord cu afirmațiile de mai jos. 
* 1 - nu sunt de acord; 2 - nu știu; 3 - sunt de acord.
1 2 3
Motivația ta

Informații suplimentare

Sursa de informare:

Înainte de a finaliza înregistrarea ta, ne-ar plăcea să știm cum ai aflat despre noi pentru a îmbunătăți promovarea organizației către potențiali candidați pe viitor.
*Teach for Romania este operator de date personale înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub nr. 33791. Prin completarea Formularul de Înregistrare, candidatul este de acord ca datele sale cu caracter personal: · să fie stocate de către Teach for Romania și prelucrate de Teach for Romania în vederea îndeplinirii scopului statutar al Teach for Romania; · să fie transmise în țară către colaboratori, prestatori de servicii, afiliați sau alți parteneri ai Teach for Romania în vederea îndeplinirii scopului statutar al Teach for Romania, evaluării activității Teach for Romania și promovarea activității Teach for Romania. Acordul prevăzut mai sus este dat în conformitate cu dispozițiile Legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, declarând că a luat la cunoștință faptul că își poate exercita toate drepturile prevăzute de această lege, în special a dreptului de acces, a dreptului de intervenție asupra datelor și a dreptului de opoziție. Aceste drepturi se pot exercita prin adresarea unei cereri scrise, datate și semnate, la sediul Teach for Romania.
d4
Apasă butonul de Finalizare și vei fi înregistrat la noi în sistem! Vei găsi apoi pe mail Formularul de înscriere! Succes!