Регистрация за участие в програма Заедно в час

Здравейте!

 

Благодарим Ви за интереса да бъдете участник в програма Заедно в час! Добре дошли в първата стъпка от нашия процес на подбор!

 

Какво трябва да направите сега?  

 

Първо трябва да попълните полетата по-долу, което ще Ви отнеме около 5 минути. След това ще изпратим Вашия индивидуален, детайлен формуляр за кандидатстване на посочения от Вас имейл адрес. 

 

Какво е важно да знаете?

 

Програма Заедно в час е работен ангажимент на пълно работно време за период от две години, през които ще преподавате като редовен учител в училище. Ние работим в училища, където децата показват ниски резултати и мотивация за учене и имат нисък социално-икономически статус.

 

Тази регистрация е само първата стъпка от Вашата кандидатура за участие в програма Заедно в час. След като я завършите, ще получите по имейл линк с формуляр за кандидатстване (не забравяйте да проверите и в папка Спам, ако първоначално не откриете нашето писмо). За да разгледаме кандидатурата Ви, трябва да попълните и изпратите и този формуляр. Затова се уверете, че правилно сте изписали адреса на електронната си поща.

 

Всички полета трябва да се попълнят на български език, използвайки кирилица. 

 

Желаем Ви успех!

Информация за контакт
Информация за статусИнформацията за пол, възраст и регион се събира от Заедно в час единствено за статистически цели и не се отразява по никакъв начин на оценката на кандидатурата Ви.

Висше образование


Ако сте завършили чуждестранен университет, моля посочете съответващата оценка по скалата от 2 до 6. Ако все още не сте завършили, посочете успеха си до момента.

**Година на успешно или очаквано полагане на държавен изпит или защита на дипломна работа за придобиване на образователно-квалификационна степен “бакалавър”.
Предишен опит
За да Ви подкрепим качествено в процеса на кандидатстване, искаме да Ви опознаем по-добре - моля, изберете всички твърдения, които се отнасят до опита Ви до момента - минал и настоящ (тази информация няма отношение за оценяването на Вашата кандидатура):

Учителска правоспособностТази информация се събира само за статистически цели. Заедно в час не изисква от кандидатите да имат учителска правоспособност или стаж като учител и не дава предимство на кандидатите, които имат такива.
Допълнителна информацияNeed assistance with this form?