Anmälan till Dans i skolan-biennal 2018

Dans i skolan-biennal 2018 Mer Dans i skolan! 


DANS I SKOLAN-BIENNALEN arrangeras 7-9 maj i Skellefteå och Piteå. Biennalen är en nationell mötesplats för barn och ungdomar, lärare, danskonstnärer, rektorer, danslärare, kulturskapare, forskare, beslutsfattare och näringslivet för inspiration, kunskapsutveckling, erfarenhetsutbyte och nätverksbyggande.


Tid och plats

Måndag 7/5 kl. 10.30-20.30 (inklusive middag), Skellefteå

Tisdag 8/5 kl. 9.00–21.00 (inklusive middag), Piteå 

Fredag 9/5 kl. 8.30–16.00 (inklusive lunch), Piteå


Avgift: 600 kr/dag alt. 1000 kr för två eller tre dagar. Avgiften inkluderar seminarier, workshops, föreläsningar och föreställningar. Även luncher, middagar, mingel och förfriskningar ingår.


Här kan du göra din anmälan genom att fylla i formuläret nedan. Programmet med mer information om alla programpunkter och medverkande finns på www.dansiskolan.se.

Anmälan

Fyll i personuppgifter

Önskemål om mat


Deltagande

Anmäl dig nedan till vilka parallella workshops och seminarier du kommer att delta i. OBS! Det är begränsat antal deltagare i varje workshop. Anmälan är ingen garanti att alla kommer med på önskad workshop. Om vi inte hör av oss angående val av workshops så har du plats på det du har valt.


Ingen särskild anmälan krävs för seminarium eller workshops som hålls för alla.

Måndag 7/5

Anmäl dig här till vilka workshops och seminarier du kommer att delta i. OBS! det går bara att välja en workshop/seminarium per tillfälle.


Tisdag 8/5

Anmäl dig här till vilka workshops och seminarier du kommer att delta i. OBS! det går bara att välja en workshop/seminarium per tillfälle.