11. Sófár Református Dicsőítő Iskola Regisztráció - résztvevők

| Resume a previously saved form
Befejezés később.

In order to be able to resume this form later, please enter your email and choose a password.

Ebben a mezőben választhatod ki például azt, ha kedvezményes részvételi díjra vagy jogosult.
irányító szám, város, közterület neve (utca/tér, stb.) házszám
például: +36303456789
Ahol elérhetünk téged a Dicssulival kapcsolatos infókkal, és visszajelzést küldhetünk a jelentkezésedről.
Ezt a mezőt nem kell kitöltened, csak az adatok összegzését segíti elő.Már betelt kurzusok és műhelyek: billentyű kurzus, improvizációs kurzus, ének kurzus, dráma műhely, gitár kurzus, basszusgitár kurzus.
ITT olvashatsz a kurzusokról (egyéni tanórák) és műhelyekről (csoportos órák), ha még nem tetted volna.A szervezőcsapatunk lelkes önkéntesekből áll és szeretnénk téged is arra kérni, hogy csatlakozz hozzánk. Akadnak olyan apró feladatok, melyek tőled csupán pár órás elköteleződést kívánnak, de óriási segítség ahhoz, hogy a Tábor gördülékenyen működjön. Az önkéntességről bővebben ITT olvashatsz.
Ha középiskolás vagy, kérhetsz igazolást a kötelező önkéntes szolgálat igazolására.
Ebben az esetben a közeledben lévő résztvevőknek megadjuk az elérhetőségedet, hogy meg tudjátok szervezni az odajutást.
Ilyenkor dolgozóként is kedvezményes részvételi díjat fizethetsz.

Szociális kedvezmény esetén a befolyó támogatások függvényében további díjkedvezményre számíthatsz. Ennek mértékéről később e-mailben értesítünk.

Ft

Ft

Nyilatkozat

Jelentkezésemmel vállalom, hogy a Sófár Dicsőítő Iskola általam megjelölt kurzusán és közös alkalmain végig részt veszek, az iskola házirendjét elfogadom és betartom, valamint építő módon leszek jelen a résztvevők közösségében.

Továbbá tudomásul veszem, hogy jelentkezésem csak előleg befizetésével érvényes, mely a tábordíjam 25%-a, de minimum 8000 Ft.

Fontos tudnivalók

Kérjük, hogy az előleget mielőbb utald át, lehetőleg május 31-ig. Az előleg összegét a Sófárhangoló Közhasznú Egyesületnek nem áll módjában visszafizetni a részvételi szándéktól való elállás esetén sem.

Bankszámla információk az átutaláshoz:

Kedvezményezett neve: Sófárhangoló Közhasznú Egyesület
Számlaszáma: 11600006-00000000-33740492 (Erste Bank)
Közlemény: Dics. Isk. részv. díj - név

A "Küldés" gombra kattintás után egy megerősítő oldalon még egyszer megtekintheted a válaszaidat. Ott kell megerősíteni ahhoz, hogy a regisztráció sikeresen megtörténjen. Ha sikeres volt, akkor email értesítést kell kapnod.

Ha a "Küldés" gombot megnyomva nem jön fel a megerősítő oldal, akkor valami hiányosan lett kitöltve. Ezeket az űrlap pirossal jelzi. Vissza kell görgetni, hogy hol a hiba és javítani, utána újra próbálni, amíg tovább nem enged a megerősítő oldalra.