Registre ExE 2018-2019

Registre
Benvingut/da!

En la següent pàgina trobaràs un breu formulari de registre que et portarà menys de cinc minuts completar-lo. Revisarem si compleixes els requisits mínims per participar al procés de selecció (comprova-ho al nostre web) i ens posarem en contacte amb tu via email per confirmar o descartar la teva candidatura. 
 
Titulacions admeses 

Acceptem totes les titulacions que donen accés a ser docent en un centre educatiu en les etapes d'educació primària, educació secundària i formació professional.  


Queden excloses les diplomatures, el Grau en Educació Infantil així com les llicenciatures o graus en Pedagogia, Psicologia i Psicopedagogia, que habiliten especialment per exercir funcions d'orientació educativa i que, conseqüentment, actualment no són el focus de formació i suport del Programa ExE. Estem treballant per ampliar l'abast del Programa ExE en els pròxims anys. 


En cas que estiguis estudiant encara, també pots participar al procés de selecció sempre que obtinguis la titulació abans de juliol de 2019. 


Nota de la titulació
Per participar en el procés de selecció és necessari haver obtingut com a mínim una nota mitjana 6 en la titulació universitària. En el cas dels/de les diplomats/des o graduats/des en Educació Primària o Magisteri, la nota mitja ha de ser un 7 com a mínim. Si encara estàs cursant els teus estudis, fes una estimació de la nota que esperes obtenir.

Per altra banda, en cas de no tenir el grau en Educació Primaria o Magisteri ni el Màster de Formació del Professorat et recomanem revisar quines són les notes de tall per accedir a aquest Màster. Això és perquè en cas de ser seleccionat/da i obtenir la beca d'ExE, tenir la nota que actulament s'està demanant per accedir a l'especialitat que correspongui amb els teus estudis seria un requisit necessari per participar al programa. 
Pots consultar les notes de tall per accedir als Màsters aquí: Notes de tall per accedir al Màster

Nivell d'anglès
  • Nivell C1 si ets diplomat/da o graduat/da en Educació Primària
  • Nivell B2 per a la resta de titulacions

No és necessari que disposis de la certificació oficial d'anglès en el moment de registrar-te al procés de selecció. Tanmateix, en cas de superar les diverses fases del procés serà imprescindible que disposis de la certificació oficial abans del 29 de juny del 2019.


Si no compleixes els requisits mínims per a participar en el procés de selecció però t'agradaria col·laborar amb Empieza Por Educar, no dubtis a completar el següent formulari. T'esperem!
 

loguito

Informació personal

Si us plau, escriu la primera lletra del teu nom en majúscula i les altres en minúscula.

Si us plau, escriu la primera lletra dels teus congnoms en majúscula i les altres en minúscula.

Si us plau, escriu la primera lletra dels teus congnoms en majúscula i les altres en minúscula.

Introduce una dirección de correo correcta y que revises habitualmente, pues nos comunicaremos contigo a través de ella
dd/mm/aa


Informació acadèmicaSi encara no l'has acabat, indica una estimació


Completa aquest apartat si actualment o abans de juliol del 2019 finalitzaràs una altra titulació o un postgrau (Màster o Doctorat). En cas de disposar del Màster en Formació de Professorat (o l'equivalent Certificat d'Aptitud Pedagògica), ho podràs indicar posteriorment. 
MFP o l'equivalent Certificat d'Aptitut Pedagògica (CAP) 


Preferències

No podem garantir la disponibilitat de places en cap dels tres programes. Per favor, selecciona el que sigui més interessant per tu segons la localització o el domini del català o l'euskera.No podem garantir la disponibilitat de places en cap dels tres programes. Per favor, selecciona el que sigui més interessant per tu segons la localització o el domini del català o l'euskera.


Com has conegut el Programa ExE?

Per poder enviar el teu formulari, hauràs de llegir i acceptar les condicions de Protecció i Tractament de dades personals.