Записване на ученици в Лятна академия за успех и забавления 2019

Лятна Академия
БЕЗПЛАТНАТА Лятна академия за успех и забавления на "Заедно в час" за ученици от I до XII клас ще се проведе от 29 юли (понеделник) до 15 август (четвъртък), от 9:00 до 12:30 ч., всеки работен ден в две училища - в Младост 1 и жк Люлин.

Заедно в час осигурява:
- безплатно обучение и учебни материали;
- индивидуални и групови занимания с учениците;
- специални забавни събития - игри и забавления;
- сертификат за учениците в края на Лятната академия.(Моля, ако искате да запишете повече от едно дете, попълнете формуляра за всяко дете поотделно)

В зависимост от предпочитаното училище част от местата може да са изчерпани и да не са налични като опция. Моля ако не виждате дадета опция не записвайте детето си в друг клас, защото няма да може да участва в Лятната академия. Попълнете следващите въпроси заедно с детето си.Допълнителна информация може да намерите на www.zaednovchas.bg/summer_academy 
Важно! В първия ден на Академията (29 юли) всеки ученик трябва да носи принтиран индивидуалния имейл с потвърждение за регистрацията и декларация на хартиен носител, подписана от родител/настойник. Примерна декларация може да изтеглите ТУК за ученици под 14 г. и ТУК за ученици над 14 г.