Tijdschrift voor Fiscaal Recht
App Larcier Journals - Abonnement

U heeft nog geen abonnement op het Tijdschrift voor Fiscaal Recht? Abonneer u op de mobiele versie door onderstaand formulier in te vullen!
Uw abonnement geeft u dan toegang tot het tijdschrift in de app Larcier Journals.Bovengenoemde prijzen omvatten toegang voor 12 maanden. Deze toegang geeft u de mogelijkheid om de meest recente nummers te raadplegen die tijdens het lopende jaar en het jaar voorafgaand aan uw abonnement zijn gepubliceerd.
Wilt u meer dan 5 toegangen bestellen? Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte via orders@larcier.com

Gelieve hieronder de contactgegevens van elke gebruiker toe te voegen en in te vullen (volgens de bestelde hoeveelheid).
Gebruikergegevens
Facturatiegegevens
* Raadpleeg onze Algemene voorwaarden

De gegevens op dit formulier worden door LARCIER – INDICATOR – BRUYLANT, merken van Lefebvre Sarrut Belgium en INTERSENTIA gezamenlijk geregistreerd en verwerkt voor commerciële en administratieve doeleinden. Tenzij u hiertegen bezwaar maakt, kunnen beide partijen u contacteren om u op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen (direct marketing). U heeft steeds recht op inzage tot en rectificatie van deze gegevens. Daartoe kunt u contact met ons opnemen via privacy@larcier.com of mail@intersentia.be. Meer informatie over de gegevensverwerking is beschikbaar op onze websites larcier.com, indicator-larcier.be en intersentia.be. Voor algemene vragen of klachten kunt u contact opnemen met de Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel.