Årets evenemang i London under BETT2020

loggo
Dear ladies and gents,

Snart är det ännu en gång dags för BETT-Show i London och som vanligt arrangerar dina favorit-partners de bästa evenemangen i samband av BETT och ExCel Arena.

Vi leverantörer bjuder ännu en gång in till inspirerande luncher och sociala kvällsarrangemang för svenska lärare, rektorer, utvecklare och skolchefer.

Man ska alltid spara det bästa tills sist, så vi har lagt samtliga våra evenemang på fredagen den 24/1. Vi hoppas verkligen att träffa dig i London! 

Nedan finns lite information om våra evenemang och anmälningsformulär. Alla våra evenemang är självklart kostnadsfria, men det finns begränsade antal platser. 

Inspirationslunch fredag 11.00-13.00

På Novotel Hotel London Excel (Royal Victoria Dock, 7 Western Gateway), bara ett stenkast från ExCel Arena, bjuder vi på lunch, nyheter från oss arrangörer samt en mycket spännande föreläsning av med Frida Monsén. Vi arrangörer hälsar välkomna 11.00 och föreläsningen startar ca 11.30. Vid 12.30 förflyttar oss över till restaurangen för en härlig lunchbuffé. 
Frida
Frida Monsén - Digital kompetens i klassrummet
Hur kan du som lärare integrera digital kompetens som källkritik, multimodala texter eller nätetik i undervisningen, utan att det stjäl tid från innehållet i ämnena? Hur påverkar det lärarrollen och ledarskapet i klassrummet? Hur får man eleverna att fokusera på rätt saker? Hur skapar man struktur kring digitala metoder och arbetssätt så att lärprocessen blir synlig, även för eleverna? Detta är frågor som vi lyfter och ger konkreta exempel på i den här föreläsningen.

Oslo Edtech Bett(re)-afton 19.00-22.00

Oslo
Efter en lång vecka är det skönt att få slappna av. Därför varvar vi ned tillsammans och summerar intrycken från årets BETT-mässa.

Old Midland Bank byggdes 1932 mitt i centrala London och var i början av 1900-talet världens största bank. För att säkert kunna förvara sina kunders värdesaker byggdes ett enormt valv i källaren av banken med flera rum och hundratals värdeboxar. Banken stängdes 1999 och har nu blivit en av Londons populäraste restauranger.

Att besöka The Vault är en upplevelse i sig och dem har ett utmärkt utbud av mat och dryck. I Valvet finns även en egen bar och egen bartender!

Se gärna imponerande bilder och mer information på deras hemsida: https://www.thevaultleadenhall.co.uk/

Adressen är 140 Leadenhall St, London EC3V 4QT (klicka här för karta)
Vbualt

Anmälan