SPARK PORTFOLIO - Aanvraagformulier 2022 

| Open een eerder opgeslagen formulier
Opslaan

Vul hier uw e-mailadres in en kies een wachtwoord om uw gegevens op te slaan.

1. Achtergrond en visie van het project/de groep

Introductie voor geluidsopname.

Jullie kunnen een deel van je aanvraag indienen als een geluidsopname. We zullen echter nog steeds bepaalde informatie schriftelijk moeten ontvangen, zoals de contactgegevens van jullie groep en de middelen waarover jullie op dit moment beschikken.

De inhoud van jullie geluidsbestand moet een antwoord geven op de onderstaande vragen. We vragen jullie om de duur van je geluidsopname tussen 7 en 10 minuten te houden. 

• Hoe lang werken jullie al aan dit project of bestaat jullie groep?
• Welke groep(en) is/zijn de focus van jullie werk? Bijvoorbeeld vrouwen met een beperking, lesbische vrouwen, intersekse-personen, sekswerkers, enz. Bestaat de leiding van je groep uit de groep(en) die de focus zijn van jullie werk?
• Omschrijf alsjeblieft het project waaraan je hebt gewerkt/aan zou willen werken:
• Welke verandering willen jullie in de wereld teweeg brengen met dit project?
• Waarom is dit project belangrijk in de huidige context in Nederland, Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius of Sint Maarten?
• Geef alsjeblieft een korte biografie van de personen die dit project leiden. Geef voor ieder van hen het volgende aan: wie je bent, hoe je jezelf identificeert (bijvoorbeeld gender), wat dit project voor je betekent en wat je taken zijn, gerelateerd aan dit project?


Instructies voor het uploaden van je bestanden: Als je op de link "Klik hier om je geluidsbestand te uploaden" klikt, word je omgeleid naar een andere pagina. Upload je bestand daar en klik op BACK. Je komt dan weer terug op deze pagina en kunt vervolgens verder gaan met je aanvraag.

2. Groep en contactgegevens

Please enter your number without spaces and with this format: [country code][area code][tel number]
1e Contactpersoon voor dit project  2e Contactpersoon voor dit project
Voornaam:
Achternaam:
Rol in de organisatie:
Stad:
Land:
E-mailadres:

3.&nbsp;<span style="background-color: transparent; word-spacing: normal;">Details over je project/groep</span>
Gebruik alsjeblieft maximaal 200 woorden.
Bedrag (€)
Bedrag (€)
Bedrag (€)

4. Aanvullende informatie

Is er aanvullende informatie die wij zouden moeten weten over je project/groep? (Gebruik alsjeblieft maximaal 200 woorden) 
Nadat jullie op de knop submit hebben geklikt, moeten jullie op de volgende pagina nog klikken op de akkkoord knop. Pas dan is jullie aanvraag compleet. Jullie ontvangen dan per e-mail een kopie van jullie aanvraag. Als jullie deze e-mail de komende 48 uur niet ontvangen, neem dan contact op met spark@mamacash.org