Formulier voor het aanleveren van uw advertentie 2021

Aan het plaatsen van een advertentie zijn kosten verbonden.
Factuurgegevens


Vul uw e-mailadres in en controleer deze zorgvuldig. Op dit e-mailadres ontvangt u een bevestiging.

Naar welk e-mailadres mogen we de factuur sturen?
Advertentie in de Bode | Edities en data

Mededeling: In verband met Koningsdag sluiten de Halderbergse Bode, Etten-Leurse Bode, Zundertse Bode, Rucphense Bode en Steenbergse Bode van 28 april 2021 op maandag 26 april om 16.00 uur.

Kies een woensdagdatum.

Indien van toepassing, vul hier de latere plaatsingsdata in.
Formaat en kleur

Standaard plaatsen wij uw advertentie op een gewone advertentiepagina. Wilt u een familiebericht plaatsen of op een tekstpagina of voorpagina? Maak dan uw keuze.De vaste breedte van een familiebericht is 83 mm.


Advertentie online
U kunt de advertentie ook online plaatsen op www.internetbode.nl. Dat kan voor slechts 35 euro per editie. (BredaVandaag 50 euro). Uw advertentie staat een hele week online (onder een artikel) vanaf de plaatsing in de krant. U mag een keuze maken uit deze online-edities waar ook de advertentie in de papieren krant staat. Bedragen zijn excl. 21% BTW.


Advertentie

Klik op Bladeren/Bestand kiezen om een bestand te uploaden. U kunt maximaal 20mb aan bestanden bijvoegen.

Heeft u nog vragen? Vul ze hier in. Bestaat uw advertentie alleen uit tekst? Vul de tekst dan hier in.
Machtiging

Vul hier uw IBAN-nummer in. De kosten van de advertentie worden éénmalig van dit nummer afgeschreven. U ontvangt geen factuur voor plaatsing van een spot-advertentie.
Alles correct ingevuld? Klik dan op Verzenden. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging per e-mail. Controleer mogelijk uw spambox of ongewenste berichten.