CEED-Global.org

CEED Бизнис Клуб: Правни аспекти во вонредни и кризни ситуации
CEED Македонија, организира бесплатна онлајн средба на тема “Правни аспекти во вонредни и кризни ситуации“ со фокус на облигациони и работни односи и права, како и актуелни новини и мерки во врска со вонредната ситуација. 

Наш гостин говорник е Данче Чакаровска Гроздановска од Адвокатска канцеларија Чакаровска.

🗓 Датум: вторник, 07.04.2020
Време: од 12:00 до 13:30

Онлине средбата е отворена и е бесплатна за: сопственици, директори и менаџери на микро, мали, средни и големи компании, без разлика на индустријата.

Местата се ограничени! Учеството на овој онлајн настан ќе ви биде потврдено по маил, заедно со линкот преку кој ќе се поврзете на оваа онлине средба.