ESTUDI NUTRICIÓ PERSONALITZADA |  ESTUDIO NUTRICIÓN PERSONALIZADA

Millora la teva salut a partir de consells de nutrició i hàbits de vida personalitzats i coneix de primera mà els beneficis de la nutrició personalitzada

Mejora tu salud a partir de consejos de nutrición y hábitos de vida personalizados y conoce de primera mano los beneficios de la nutrición personalizada. 

Emplena el següent formulari.
Rellena el siguiente formulario.

DADES PERSONALS I PROFESSIONALS | DATOS PERSONALES Y PROFESIONALES 


TINC INTERÈS EN PARTICIPAR A L'ESTUDI I HE LLEGIT I ACCEPTO LA INFORMACIÓ DE PRIVACITAT | TENGO INTERÉS EN PARTICIPAR EN EL ESTUDIO Y HE LEÍDO Y ACEPTO LA INFORMACIÓN DE PRIVACIDAD


DESITJO REBRE INFORMACIÓ SOBRE: | DESEO RECIBIR INFORMACIÓN SOBRE:

D'acord amb la infomació de privacitat | De acuerdo con la información de privacidad


LEGAL


FUNDACIÓ EURECAT informa que compleix amb tots els requisitis establerts per la normativa aplicable en matèria de protecció de dades, així com amb totes les mesures tècniques i organitzatives per garantir la seguretat de les dades. Les dades sol·licitades en el formulari són les necessàries per poder realitzar la inscripció i al inscriure’s es compromet a facilitar dades pròpies, certes i verdaderes, FUNDACIÓ EURECAT es reserva el dret a desestimar la inscripció al detectar irregularitats en les dades o bé per criteris interns, sense que atorgui accions de reclamació. Més informació en el següent enllaç.


FUNDACIÓN EURECAT le informa que cumple con todos los requisitos establecidos por la normativa de protección de datos y con todas las medidas técnicas y organizativas necesarias para garantizar la seguridad de los datos de carácter personal. Los datos solicitados en el formulario son necesarios para poder realizar la inscripción y al inscribirse, se compromete a facilitar datos propos ciertos y veraces. FUNDACIÓN EURECAT se reserva el derecho a rechazar la inscripción al detectar la irregularidad en los datos o bien por criterios internos, sin que ello le otorge acciones de reclamación.