Het leerKRACHT-jaarprogramma 2024-2025


Afbeelding jaarprogramma
Wat leuk dat jullie je inschrijven voor deelname aan het leerKRACHT-programma. 

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen via info@stichting-leerkracht.nl of telefonisch: 085-4015794.

Met vriendelijke groet,
Stichting leerKRACHT
Walter Hollmann en Marleen van de Vecht

Ter informatie: Jullie gegevens zullen wij vertrouwelijk behandelen en dienen slechts voor administratieve doeleinden in een besloten omgeving. Zij dienen als basis om tijdens de duur van het leerKRACHT-traject met jullie te kunnen communiceren. Gegevens kunnen altijd op verzoek verwijderd worden. 

Het volledige leerKRACHT-jaarprogramma

Dank je wel voor het kiezen voor het leerKRACHT-programma. 

Dit programma biedt onze volledige ondersteuning voor scholen die aan de slag willen met een cultuur van ‘elke dag samen een beetje beter’. Jullie krijgen daarbij toegang tot onze online leerKRACHT-academie, deelname aan fora met andere leerKRACHT-scholen in de regio, webinars voor training in de leerKRACHT-werkwijze en metingen om zelf bij te sturen. Begeleid door een van onze expertcoaches ga je ondertussen aan de slag. Zo bouw je al doende een lerende cultuur op school, verbeter je samen het onderwijs en zorg je voor meer leer- en werkplezier. Het programma is bestemd voor scholen in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en pabo’s en lerarenopleidingen.

Na inschrijving neemt onze expertcoach contact met jullie om de vervolgstappen te zetten om te starten op school.  
Algemene informatie


Meerdere opties mogelijk

Gegevens schoolleider
De schoolleider fungeert als contactpersoon voor leerKRACHT gedurende het programma. Onder schoolleider verstaan wij de schooldirecteur, rector, teamleider, onderwijsleider etc.

Bezoekadres van de school(locatie)
FactuurgegevensKostenplaatsnummer/ordernummer etc.