zik4









ערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולנפגעי פעולות האיבה

יום שלישי, ה-13 באפריל

22:30 שעון ישראל


21:30 מרכז אירופה | 20:30 לונדון

16:30 ארגנטינה

15:30 חוף מזרחי | 12:30 חוף מערבי

 


 
The eve of Memorial Day for Fallen Israeli Soldiers and Victims of Terrorism

13th April, 2021

22:30 Israel

21:30 Central Europe | 20:30 London

15:30 US East Coast | 12:30 US West Coast



לינק לזום האירוע יישלח סמוך למועד המפגש
The Zoom link will be sent soon 

,מחכים לראותכם

המחלקה לארגון וקשר עם ישראלים בתפוצות - ההסתדרות הציונית העולמית
עיריית פתח-תקווה