Uw bedrijf aanmelden


Welkom op deze aanmeldingspagina. In de komende pagina' s stellen we u een aantal vragen die belangrijk zijn om een goed profiel voor jullie op te stellen. Dit kunt u verwachten: 

  • Contactgegevens
  • Productportfolio
  • Keurmerken en certificaten
  • Foto's en logo t.b.v. profielpagina 
Het aanmelden kost ongeveer 10 minuten. Een voorbeeld van een profielpagina kunt u hier vinden. U ziet dat goede foto's en een goede omschrijving uw bedrijf goed in de etalage zetten. Hoe beter woningeigenaren een indruk krijgen wat u voor hen kunt betekenen, hoe groter de kans dat u daar werk uit scoort. 

Alvast bedankt, 
Team Regionaal Energieloket 

ps. Heeft u vragen? Bel ons gerust even op: 088 525 4110

Contactgegevens
Bedrijfsgegevens
We proberen uw profiel alleen te tonen aan woningeigenaren binnen uw werkgebied.

Keurmerken en vakcertificaten 

Isolatie > Vloer- en bodemisolatie

Een aantal vragen over het type producten en diensten dat u levert. Let op: graag alleen de producten en diensten invullen die u zelf aan particuliere woningen levert. 

Isolatie > Muurisolatie 

Isolatie > Dakisolatie 

Isolatie > isolerend glas 

Zonneboilers

Zonnepanelen

Warmtepompen

Afgiftesysteem

Ventilatiesystemen


Infrarood / Elektrische verwarming. 

Adviesdiensten


Profielpagina

Hiermee kunnen we uw profiel aantrekkelijk vormgeven. Tip: denk na over een pakkende omschrijving. Onze ervaring leert dat een goede omschrijving ongeveer 100 woorden telt en antwoord geeft op wat u voor een klant kunt betekenen. Denk dan met name aan een beknopte omschrijving van de diensten die u aan hen kunt leveren. 

Bedrijf aanmelden bij Regionaal Energieloket

Algemene voorwaarden

Aan een vermelding op het Regionaal Energie loket zijn geen kosten verbonden. Wij werken met alle bedrijven onder dezelfde algemene voorwaarden. Lees deze alstublieft goed door. 

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding. Daarna vindt u ook meer informatie over de vervolgstap(pen). 

Indien er nog vragen zijn bel ons gerust: 088 525 4110. U kunt het beste naar Angela vragen, Zij is contactpersoon voor de aangesloten bedrijven. 
Vriendelijk bedankt voor uw aanmelding. U ontvangt een bevestigingsmail met verdere informatie van ons.