Inschrijfformulier verandercoachprogramma 2023-2024

Afbeelding verandercoachprogramma

Via dit formulier kun je jouw bestuur of instelling inschrijven voor deelname aan het leerKRACHT-verandercoachprogramma komend schooljaar. Leuk dat jullie erbij zijn. 

 

De informatie die we via dit formulier opvragen gaat over de algemene deelnamegegevens. Denk hierbij aan de gegevens van jouw bestuur of instelling, degenen die bij jullie de rol van verandercoach oppakken en administratieve gegevens.  

Op een later tijdstip vragen we je om het aantal deelnemende leerKRACHT-teams binnen jouw bestuur of instelling door te geven. Deze gegevens gebruiken we (indien jullie hier gebruik van maken) voor de metingen, webinars en bijeenkomsten. Daarnaast geven ze ons inzicht over hoe we samen de verbetercultuur in het Nederlandse onderwijs versterken. 

 

Als jullie al langer deelnemen aan het verandercoachprogramma zal jullie expertcoach afspraken maken over de begeleiding. Zijn jullie nieuw? Dan zorgen we dat een expertcoach in jullie regio snel contact opneemt om een afspraak te maken en te kijken naar de begeleiding in komend schooljaar. 


Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen via info@stichting-leerkracht.nl of telefonisch: 085-4015794.

Ter informatie: Jullie gegevens zullen wij vertrouwelijk behandelen en dienen slechts voor administratieve doeleinden in een besloten omgeving. Zij dienen als basis om tijdens de duur van het leerKRACHT-traject met jullie te kunnen communiceren. Gegevens kunnen altijd op verzoek verwijderd worden. 

De kosten hiervan bedragen € 2.600 voor de hele instelling (ongeacht het aantal deelnemende teams en het aantal verandercoaches). Dit bedrag (€ 2.600) wordt mogelijk gemaakt door de inzet van goede doelenfondsen, waaronder de Postcodeloterij.
Schoolgegevens