Formular de înregistrare a interesului
Generația 2023-2025

Felicitări pentru decizia de a te înscrie în programul Teach for Romania!

Completarea acestui formular este primul pas din procesul de recrutare și selecție.
După finalizarea lui, vei primi automat pe adresa de email al doilea formular, cel de înscriere.

Pentru a continua procesul de selecție este necesar să completezi ambele formulare.

Mult succes!

1. Protecția datelor cu caracter personal


Prezentul consimțământ poate fi retras oricând, printr-o cerere la adresa de corespondență: Clădirea Globalworth Plaza, Șoseaua Pipera nr.42, București, cod poștal 020112 sau adresa de e-mail: dpo@teachforromania.ro. În cazul în care nu dorești să îți dai consimțământul, datele tale cu caracter personal nu vor putea fi prelucrate pentru recrutări viitoare în programul Teach for Romania.
2. Date de contact
Informații personale
Sursa de informare:
Eligibilitate și consimțământ

În legătură cu cele citite anterior...

2. Educație și experiență profesională 

Experiență profesională


3. Potrivirea cu programul Teach for Romania 

Motivația ta

Alumni

Cei 2 ani de program sunt doar începutul. După ce înțeleg în profunzime realitatea educației din România, participanții Teach for Romania devin alumni ai organizației și intră într-o comunitate puternică, interconectată, care își continuă misiunea începută în program, prin inițiative comune și prin colaborarea cu alți actori relevanți din educație.


Astfel, aceștia reușesc să își folosească experiența pentru a influența și mai mult sistemul educațional, din diverse roluri strategice.Urmează o serie de afirmații. Te rugăm să ne spui părerea ta.
Bifează la fiecare afirmație dacă ești sau nu de acord cu aceasta.4. Opțiuni de integrare în sistemul de învățământ românesc

Teach for Romania susține participanții din program în procesul de integrare în sistemul de învățământ de stat (cu normă întreagă), în grădinițe și școli aflate în comunități dezavantajate socio-economic, ce se găsesc cu precădere în mediul rural sau peri-urban. 

Organizația NU are posturi rezervate, însă te îndrumă în găsirea unui post și în înțelegerea metodologiei de integrare în sistem.
Pentru a intra în sistemul public de învățământ este necesar să promovezi un examen (de titularizare sau concursul/testarea de la nivel județean/nivel școală).

În funcție de studiile absolvite, poți avea calitatea de candidat calificat sau de candidat cu studii necorespunzătoare postului (necalificat). Poți afla încadrarea ta în cele ce urmează. 

*E important să știi că șansele de obținere a unui post la o navetă scurtă sunt mici, de aceea este nevoie să iei în calcul o navetă de cel puțin 90 de minute pe sens sau schimbarea reședinței de domiciliu. 

Preferința de integrare

Felicitări! Odată cu apăsarea butonului Finalizare” vei fi înregistrat/ă în sistemul nostru!

Completarea acestui formular este doar primul pas din procesul de recrutare și selecție.

După finalizarea lui, vei primi automat pe adresa de e-mail al doilea formular, cel de înscriere. Pentru a continua procesul de selecție, este necesar să completezi ambele formulare.

Mult succes!